Frack is verhuisd

Aan versie 1 van onze space, voorheen gevestigd aan het Zuiderplein 33 te Leeuwarden, is nu definitief een einde gekomen.

In de afgelopen weken is er in de oude space heel veel ingepakt en zijn er in de nieuwe space onder andere muren geplaatst en geverfd, is er een stellingwand gebouwd, een wateraansluiting gerealiseerd, het elektra is op de schop genomen en is er een bar gebouwd.

Na al deze voorbereidingen was het afgelopen weekend dan zover en hebben we alles van space 1.0 naar space 2.0 verhuisd. Met een ladderlift tegen de gevel van de oude lokatie zijn alle materialen en voorraden naar beneden getransporteerd en op aanhangers en in auto’s geladen. Deze zijn vervolgens naar de nieuwe space gereden om daar weer uit te laden.

Al met al is de verhuizing erg soepel verlopen en rest ons nu nog de taak om alles, voor zover dit nog niet gebeurd is, een definitief plekje in de space te geven.

Vanaf nu is Frack gevestigd aan het Fonteinland 7, 8913 CZ te Leeuwarden.

Alle mensen die op enige wijze hebben bijgedragen aan de nieuwe space en/of de verhuizing, namens Frack, hartelijk dank!

Deel dit bericht