Steun Ons / Lidmaatschap

Je kunt ons het beste helpen door deelnemer te worden! Deelnemer zijn heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Korting op de verschillende versnaperingen die in de space te krijgen zijn.
  • Vrij gebruik van de beschikbare gereedschappen en onderdelen.
  • Een eigen projectplekje.
  • Een stem in keuzes die ten behoeve van de space worden genomen.
  • Onderdeel zijn van een gezellig groep geeks om je bij thuis te voelen en mee samen te werken, knutselen, brainstormen en kennis mee te delen.

Je maandelijkse bijdrage zal ingezet worden om nieuwe projecten te financieren en voor het regelen van nieuwe voorzieningen zoals gereedschap en materialen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om donaties te doen in de vorm van geld, maar ook materialen zoals oude voorraad of andere zaken die in de weg staan of om andere redenen weg moeten.
Donaties in de vorm van geld kun je overmaken op onze rekening, die je kunt vinden bij de contact informatie pagina. Voor andere donaties kun je contact opnemen met het bestuur via info at frack punt nl.

Helpende handen of goeie ideeën voor een samenwerking zijn natuurlijk ook enorm welkom! Neem contact op met het bestuur via info at frack punt nl om de mogelijkheden te bespreken.

Deelnemer worden

Als je deelnemer wilt worden lees dan allereerst het reglement (en de statuten) door. Je kunt daarna het onderstaande formulier gebruiken om je aanmelding te verzenden. Je kunt daarna via een mail naar bestuur apestaartje frack punt nl je aanmelden.
We zouden graag de volgende gegevens in de mail willen ontvangen:

  • Je naam / nick (handig om je aan te spreken)
  • Je offline adres (voor de betalingen in de boekhouding)
  • Je telefoonnummer (kunnen we je bereiken als er iets is)
  • Je geboortedatum (om te weten of je oud genoeg bent om met grote machines te spelen)

Uiteraard zullen we deze gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit delen met andere mensen dan het bestuur tenzij we hiertoe wettelijk verplicht zijn. Mocht dit laatste voorkomen zullen we je hier altijd (waar toegestaan) van op de hoogte stellen.

Een aantal gegevens worden geopenbaard via de boekhouding die Frack in het kader van transparantie online plaatst. Het gaat hier om je nickname/voornaam (naar keuze), bedragen en boekingsdata. Mocht je hier liever niet in genoemd worden dan kun je aan de penningmeester vragen een pseudoniem te gebruiken. Eventuele declaraties zullen altijd in de boeken verschijnen onder vermelding van nickname/voornaam.

Indien je gebruik wenst te maken van het gereedschap dat aanwezig is in de space, moet je daarvoor deze vrijwaring ondertekenen en aan het bestuur overhandigen. Ben je jonger dan 18 jaar en wil je werken met gereedschap mag dit alleen onder toezicht van een deelnemer welke ouder is dan 18 jaar.