Frack steunen

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search

Frack is een stichting zonder winstoogmerk. We steunen volledig op bijdragen (zowel financieel als anders) van deelnemers, sponsoren en een kleine bar in de space. Zonder de deelnemers en sponsors zou het bestaan van Frack niet mogelijk zijn. Als stichting zijn wij dan ook zeer dankbaar voor de bijdragen van al deze mensen.

Deelnemerschap

Als je vaker bij Frack langskomt en gebruik maakt van onze faciliteiten dan zouden we je graag als deelnemer verwelkomen. Deze commitment om de space te ondersteunen komt met een maandelijkse bijdrage van 25 euro. Hiermee ben je wanneer dan ook welkom in de space, krijg je een korting bij de bar, kun je uit de beschikbare voorraden putten en gebruik maken van de grotere gereedschappen.

Wanneer je meer dan 6 maanden deelnemer bent kun je bij het bestuur een verzoek doen om ook een voordeursleutel te ontvangen, zodat je op elk moment zelf de space open kunt doen. ( Deelnemersmeet waarop dit besproken is )

De maandelijkse bijdrage wordt gebruikt om de kosten voor energie en huur te dekken, maar wordt vooral ingezet om space-projecten te sponsoren en te ondersteunen.

Wanneer je bij een andere Hackerspace al deelnemer bent, kun je bij ons gebruik maken van het multi-deelnemerschap. Voor meer informatie zie de wikipagina multi-deelnemerschap.

Sponsoring & Donaties

We staan uiteraard ook open voor sponsoring. Donaties in natura of monetaire middelen zijn altijd welkom. Ook sponsoring bij projecten (of voorstellen tot projecten) zijn zeer welkom. Neem hiervoor contact op met het bestuur (bestuur[@]frack[.]nl).

Kennis

We zijn altijd op zoek naar meer kennis. Als het deelnemerschap, of een langer contact je niet aanspreekt, maar je wel graag vertelt over een onderwerp waar je veel van weet, hebben we je graag eens op bezoek. Lezings, workshops of andere vormen, kennis in alle vormen is welkom. We vragen je wel rekening te houden met de algemene richtlijnen voor activiteiten in de space.

Voel je vrij om je voorstel naar het bestuur of de algemene mailinglist (general[@]frack[.]nl) te sturen. Uiteraard, als je iemand in de space kent is dit een nog makkelijkere manier. Wanneer blijkt dat er interesse is in je bijdrage zullen we in overleg een datum en tijd plannen en het op de activiteitenlijst plaatsen.

Andere ideeën?

Je hebt een idee hoe je ons kunt helpen, buiten de lijst met zaken hierboven? We horen nog steeds graag van je. Voel je vrij om een mail te sturen naar een van bovenstaande adressen, of kom vooral langs op de space!