Frack

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search

NOTE: Vanwege Corona heeft Frack besloten om tijdelijk in zomerslaap te gaan. We zijn nu bezig om spullen naar tijdelijke opslag te verhuizen: Zie Space4.0/ voor de details. Dit is besloten in de vergadering 2020-03-24. We kijken vooruit naar een grote heropening later dit jaar.

Frack, oftewel de Fryslân Hackerspace, is de hackerspace van het noorden van Nederland. Samen vormen de deelnemers en bezoekers een groep mensen die zich graag bezighoudt met het samen denken en praten over, maar ook werken aan, zeer uiteenlopende technische projecten. Sommige van deze projecten zijn heel praktisch van aard, anderen zijn meer "omdat het kan". Wat altijd hetzelfde blijft is het doel om kennis te vergaren, kennis te delen en samen te werken.

Dit is de wiki van Frack. Hier delen we onze ideeën, projecten, voortgang en alle andere leuke of belangrijke informatie. Kijk vooral eens rond!

Wil je Frack steunen of actief bijdragen aan de hackerspace, kijk dan op de Frack steunen pagina.

Over Frack

  • Projecten – Lopende, afgeronde en geplande projecten van/door onze deelnemers
  • De space – een uitleg van de onderdelen van de space
  • Over Frack – Contact- en bankgegevens, statuten, reglement etc.

Wie en wat

  • Kalender – Kalender met alle evenementen en activiteiten in de space.
  • Achievements – Roem en eeuwige glorie! (of een brandwond om te laten zien)
  • IRC – Ontmoet ons om te chatten op IRC
  • Discord – Nog een plek waar je langs kan komen om met ons contact op te nemen

Leuk en nuttig

Frack bezoeken

Wil je langskomen? Gezellig! Je ziet hiernaast of de space open is.

Wil je eens een kijkje komen nemen, elke donderdagavond, vanaf 20:00 uur, hebben we onze inloopavond en kun je zonder bericht vooraf, gratis eens rondkijken of zelf komen knutselen.

We zijn gevestigd in de Blokhuispoort te Leeuwarden. Dit is op ongeveer 5 minuutjes lopen van het station, in de binnenstad van Leeuwarden. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-8156-3934 als je binnen gelaten wilt worden.


Openingstijden

De space is in de regel vaak op dinsdag- en donderdagavonden (vanaf 20:00) geopend. Ook op zondagmiddag (vanaf 13:00) is de space vaak open.

Heb je geen tijd om langs te komen als we open zijn op een moment dat jij wel kan dan kan je dat altijd vragen of iemand de space open wil doen in ons irc kanaal of via email.