35C3 Tickets

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search

CCC is een groot congres (denk 15-20k geeks) tussen kerst en oud&nieuw, waarin security-issues en alles wat verder op een hackerspace ook aan de orde komt, besproken wordt. We hebben vouchers gekregen om CCC tickets mee te kopen. Alleen via een voucher kan een ticket gekocht worden.


Zet je naam hier neer (volgorde graag aanhouden) als je een 35C3 ticket wil kopen en een voucher-code nodig hebt. Frack heeft 2 vouchers. Zodra de betaling van een ticket verwerkt is, krijgt degene die het ticket heeft gekocht een nieuwe voucher gemaild.


Essentieel is om dus zo snel mogelijk je bestelde ticket ook te betalen, want pas zodra de betaling verwerkt is (buitenland ook nog), kan pas een nieuw ticket besteld worden. Steeds als met een voucher een ticket is gekocht en betaald, wordt er een nieuwe vouchercode aangemaakt.


Wil je naar 35C3 en daarvoor meedoen aan de vouchers?

 1. Regel een slaapplaats. Boek zo snel mogelijk een hotel met annuleermogelijkheid. (Hotels in de buurt kosten je minimaal 400,- en het wordt snel duurder)
 2. Zet je naam onderaan deze pagina om aan te geven dat je interesse hebt.
 3. Zorg dat je het volledige ticketbedrag (€ 120) direct kunt betalen.
 4. Zodra je een voucher krijgt:
  1. Koop direct een ticket. https://tickets.events.ccc.de
  2. Betaal meteen.
  3. Geef 'info at frack punt nl' op als adres waar de nieuwe voucher naar toe moet. Het bestuur zal dan de nieuwe vouchers uitdelen.

Enkele punten om rekening mee te houden

 • Snelheid is belangrijk, want het duurt steeds even om de betaling te verwerken.
 • Zorg dat je je mail goed in de gaten houdt.
 • Betaling gaat per bankoverschrijving, je krijgt een mailtje met instructies. Vermeld altijd de reference. Je kunt ook met creditcard betalen, maar dat kost een tientje.
 • We hebben 2 vouchers gekregen. Deze zijn in principe eindeloos replicerend, maar we krijgen er niet meer dan deze twee.
 • Meer info over het systeem: https://tickets.events.ccc.de

Mochten zich geen enthousiastelingen (meer) melden, dan gaan we er voor zorgen dat de vouchers zo goed mogelijk over de rest van de community verdeeld worden door ze aan een andere hackerspace/groep te geven. Na 15 oktober gaat de eerste weg en na 19 oktober de tweede.

Ja, ik wil een voucher!

Frack-deelnemer -of goede bekende- zijn is niet vereist. We willen dat de vouchers zo goed mogelijk gebruikt worden door alle enthousiastelingen. We zouden wel graag de nieuwe vouchers zelf wilen ontvangen (daarom ons verzoek om info at frack invullen als mailadres voor nieuwe vouchers). Geen wiki-account? Maak er eentje aan of mail info at frack en wij voegen je toe aan de onderstaande lijst.

 1. Naam/omschrijving - hoeveelheid vouchers - contactmogelijkheid (als je ons niet mailt)

Ik ga naar het congres en heb al een ticket via een andere route

Carpoolen