Category:Javascript

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search

Gerelateerde projecten

Een overzicht van alle projecten die met Javascript te maken hebben.

Lightbox
Lightbox Project.jpg

Lightbox is een Python library voor het aansturen van ledverlichting. Het zorgt voor vloeiende overgangen en meerlaagse kleurmenging. Het is origineel ontwikkeld voor het Twitterboom project (Kerst 2011) maar is sinds die tijd sterk doorontwikkeld.

RobotArm
HackerspaceOpenDagNiekie.jpg

Connecting the robot arm to the internet.

TheHosts
Thehosts.jpg

Een informatieportal in de space welke continue informatie van onze en andere spaces laat zien.

Twitterboom
Twitterboom 05.jpg

Een interactieve, verlichte en Twittergestuurde kerstboom die eind 2011 te zien was in de Bibliotheek Leeuwarden. Hieruit voortgekomen is een deel van de verlichting in de space, bestuurd door Lightbox.

Verlanglijstje

Een verlanglijstjes platform voor goede doelen. Het moet eens afgelopen zijn met goede doelen die enkel om geld vragen, terwijl er vele efficientere manieren zijn om het doel te bereiken waar een goed doel voor staat. Daarom willen lijkt het ons handig een verlanglijstje tool te maken die er voor zorgt dat de materialistische behoeftes en behoefte aan kennis inzichtelijk wordt gemaakt per goed doel. Vraag, maar ook aanbod. Zo kun je je via het platform aanbieden, of restmateriaal kwijt.

Voedselbank
Voedselbank logo.png

Met dit project helpt Frack de Voedselbank Leeuwarden. De huidige applicatie (en database) om het klantenbestand en de pakketstroom te beheren bevat een aantal knelpunten die groei beperken, iets dat gegeven het huidig economisch klimaat voor problemen zorgt. Kortom, genoeg reden om ze een opfrisbeurt met technieken anno 2012 te geven.

Web development lessen
HTML5 Logo 256.png

Lessen web development (HTML5, CSS3) voor de jeugd.

Wiki v2
Wiki v2 Project.png

Een nieuw gezicht voor de Frack wiki, om het uitnodigender, speelser en minder overweldigend "Wikipedia" te maken. Een nieuw thema op basis van Cavendish, zoals ontwikkelt voor de Mozilla Labs wiki en bijvoorbeeld ook gebruikt op https://revspace.nl/

Pages in category "Javascript"

The following 8 pages are in this category, out of 8 total.