Halloween 2019

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Icoon waarschuwing geel.svg Je kijkt naar een activiteit die in het verleden heeft plaatsgevonden
Bijeenkomst: Halloween 2019
Datum 26 oktober 2019 om 20:00
Contactpersoon Will-Do
Locatie Eewal, leeuwarden, nl
Loading map...
Onderwerp Onderwerp::Halloween
Toegangsprijs
ActiviteitenoverzichtActiviteit toevoegen

Halloweenfeest

Hoe en wat?

Tijd voor een feestje! Met, zoals de afgelopen 5 jaar, spannende aankleding, coole kostuums, amazing foods, en gezelligheid! De afgelopen jaren hebben we, verspreid over Leeuwarden, super toffe Halloweenfeestjes gehad waarbij mensen uit de game- en hacker/makercommunity hun kostuum-maak-skills hebben laten zien. Dit gaan we dit jaar weer doen, en iedereen is uitgenodigd.


Entree: geen

Drankjes(=bier/fris/wijn/mixjes kunnen bij de bar afgerekend worden en kosten ongeveer 3e voor een frisje, meer voor moeilijkere dingen.

Wanneer

Zaterdag 26 oktober 2019

Waar

Dr. Watson, bar, Leeuwarden: https://www.drwatson.frl/

Voor wie?

Hackers, makers, game-developers, verkooptalenten, knutselaars, eigenlijk de hele Leeuwarder en niet Leeuwarder "creatieve community". En klimmers! en andere mensen die enthousiast zijn voor een Halloweenfeest

Costume contest

Doe mee aan de kostuum-contest! Maak een epic kostuum, doe het aan (of overtuig iemand anders het aan te doen) en kom naar het feest. Het kostuum dat het coolste is, en het beste in het thema past, wint een prijs. De jury is driekoppig: de winnaar van vorig jaar, een vertegenwoordiger van de klimgroep, en een vertegenwoordiger van Frack.

De regels:

  • Thema: Dystopia


Foodcontest

Doe mee aan de foodcontest! Neem iets lekkers mee, zelfgemaakt, dat voldoet aan het thema. Het lekkerste EN meest passende voedsel of drankje wint een prijs. De jury is "iedereen die het opeet".

De regels:

  • Thema: zie hierboven
  • Het mag iets eetbaars, iets drinkbaars, of een combinatie zijn.
  • De bedoeling is om een klein hapje/drankje te maken, geen hele maaltijden (vind de verhuurder van de zaal niet zo leuk)
  • Er is geen keuken aanwezig, hou daar rekening mee.
  • Ingrediëntenlijst graag vermelden bij opdienen (bijv met een briefje - dit i.v.m. allergieën).


Aanwezigen

Ben je er bij? Horen we graag i.v.m. inkopen. Facebook-replyen op de eventpagina of mailen mag ook: naar info at frack punt nl

  • Will-Do
  • Failbaitr
  • SheGeek


PIODH

Picspicspics?