User:Will-Do

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Gebruiker: Will-Do
Jildou Achter de Bar.jpg
Naam Jildou Gerritsma (Will-Do)
Rol alg. bestuurslid, deelnemer, persvoorlichter
Website(s)
Deskundig Design, GnuCash
, Knutselen, Open Data

Contact information:

  • jildsma[at]gmail.com
  • irc -> Will-Do


Open actiepunten

Er zijn geen actiepunten voor gekozen gebruiker en/of gegeven status.


Projecten

ProjectStatusOmschrijving
!UIT 2012voltooidFrack gaat op de !UIT-markt van 2012 (op 9 september 2012) de Poerbêst Button maken. Dit wordt een knop die bij elke stand op de markt geplaatst wordt. Bezoekers wordt gevraagd wanneer ze een stand leuk vinden (of om andere redenen?) op de knop te drukken. Centraal op de markt worden deze drukacties geregistreerd en gepresenteerd op het grote scherm.
BrouwerijideeBier/Wijn/Cider maken
CloudLightideehttp://www.instructables.com/id/IR-Remote-Controlled-Color-Changing-Cloud-Arduino/
ExposerenDoos058voltooidDoos 058 is het brugwachtershokje vlakbij Frack. Hierin mogen wij als Frack onszelf presenteren, vanaf maart.
Frack Promotie SysteemonderbrokenHet bouwen van een omgeving en het opzetten van richtlijnen voor promotie van evenementen binnen Frack. Doel: meer bekendheid, meer doorloop, meer leden, meer netwerken en meer kennisdeling.
FrackDrukwerklopendAl het drukwerk, aka de afbeeldingen, tbv Frack
FrackshirtslopendDe ontwikkeling van de Frack t-shirts
GarenLampenkappenvoltooidNaar aanleiding van een uitleg op internet wil ik kijken of ik ook zelf een lampenkap kan maken van garen en behanglijm.
HackerspacebusgeannuleerdEr is een bus waarin misschien een portable hackerspace gemaakt kan worden. Voornamelijk ook om bij scholen langs te gaan en kinderen enthousiast te maken voor techniek
HydroponicGardenlopendEen tuintje maken zonder modder
LEDkaartenvoltooidKaarten maken met LED lichtjes er in verwerkt
LedbarvoltooidEth0 is een high-tech-geek-outdoor-conferentie. Op dit event is een lounge aanwezig met een bar. Op basis hiervan is het idee ontstaan om een bar te ontwerpen in het thema van eth0.
PR FracklopendAlle mogelijkheden om Frack mee te promoten
PortalKerstboomvoltooidDe portal kerstboom
Show & TelllopendEen wekelijkse korte talk over een onderwerp dat interessant kan zijn voor alle deelnemers van de space.
Space3.0/LoungelopendOp de mezzanine van Frack 3.0 wordt een lounge gebouwd
StickersvoltooidFrack stickers
XS4ALL Jaarboek 2012voltooidXS4ALL heeft ons uitgenodigd om voor hun 'jaarboek' 2012 iets te schrijven over Hackerspaces in het algemeen en specifiek Frack zelf. Wat we hier doen, willen bereiken en wat onze visie is op het internet en techniek in de brede zin van het woord.