User:Mittebam

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Gebruiker: Mittebam
Gebruiker Mittebam.jpg
Naam Mittebam
Rol deelnemer
Vaardigheden
Deskundig Blender
, Design

Ooh, what does this button do? -click-


BOOOOOOOM!!!!!1!11eleventy


Projecten

ProjectStatusOmschrijving
DIY ThereminonderbrokenEen Theremin is een elektronisch muziekinstrument, welke middels twee antennes reageert op de beweging en afstand van de handen van de speler. Het is een apart, eerie geluid, wat veel in (oude) science fiction films gebruikt wordt. In de aanschaf zijn ze vrij prijzig, maar waarom kopen als je zelf kunt bouwen? Genoeg mogelijkheden, van simpele versies en hacky oplossingen tot complete kits. Om niet direct te ver door te slaan, gaan we eerst proberen of we een Arduino Theremin kunnen bouwen met alleen pitch control, gebaseerd op deze pagina
FrackDrukwerklopendAl het drukwerk, aka de afbeeldingen, tbv Frack
Hacky HoutbrandenlopendHoutbranden, ookwel pyrografie, is een oud ambacht waarmee allerlei houten voorwerpen versierd kunnen worden, aan de hand van (eigen) ontwerpen. Normaal gesproken gebeurd dit met specifieke tools (houtbranders, brandmerken), maar uiteraard valt het ook hacky op te lossen.
Hardware IndexlopendOm het overzicht te bewaren van wat er aan hardware in de space aanwezig is, vindt je hier een lijst van wat we hebben of graag nog willen hebben.
PR FracklopendAlle mogelijkheden om Frack mee te promoten
The Paranoid CamdroidonderbrokenLordAssortedBits kwam aanzetten met een oude logitech webcam uit 2003. Deze deed ergens denken aan een android, waardoor het idee is ontstaan om er een Marvin the Paranoid Android achtig figuur van te maken van klei.