User:CrazyA

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Gebruiker: CrazyA
Gebruiker CrazyA.jpg
Naam CrazyA
Rol deelnemer
Woonplaats Leeuwarden
Vaardigheden
Deskundig AVR, Arduino, Blender
, Elektronica, GL-Inet
, LPD8806, POV-Ray
, RaspberryPi

Mijn naam is CrazyA. Wil je meer weten? Zoek me maar op irc of stuur een mailtje naar crazya99 bij gmail.


Projecten

ProjectStatusOmschrijving
!UIT 2012voltooidFrack gaat op de !UIT-markt van 2012 (op 9 september 2012) de Poerbêst Button maken. Dit wordt een knop die bij elke stand op de markt geplaatst wordt. Bezoekers wordt gevraagd wanneer ze een stand leuk vinden (of om andere redenen?) op de knop te drukken. Centraal op de markt worden deze drukacties geregistreerd en gepresenteerd op het grote scherm.
AVR kamerthermostaatlopendEen netwerk/web bestuurde kamerthermostaat op basis van een AVR microcontroller. Niet noodzakelijkerwijs met 1 definitief resultaat, maar in ieder geval een samenwerking met overlap op technisch- en/of functioneel vlak.
ArcadeonderbrokenDe Pacman Arcade kast is dood verklaard, dus we kunnen er een MAME kast van bouwen!
DIYwifionderbrokenZelf je eigen WiFi antennes maken. Yagi, Biquad, cantenna's, het kan allemaal.
DagrijverlichtingideeZelf een dagrijverlichting knutselen voor in de auto.
DeurbelvoltooidEen deurbel voor de space. Draadloos het netwerk op met een UDP broadcast en een varieteit aan ontvangers / detectiehardware (zoemer, Lightbox en een Gnome desktop applicatie)
KoeLichtvoltooidEen aantal (2-3) lampen schakelen om een kunstproject van Shannon te belichten.
LedbarvoltooidEth0 is een high-tech-geek-outdoor-conferentie. Op dit event is een lounge aanwezig met een bar. Op basis hiervan is het idee ontstaan om een bar te ontwerpen in het thema van eth0.
TrapverlichtingideeEen AVR gekoppeld aan een drukplaat of IR sensor die LED's of LED-strips activeert. Deze verlichting word vervolgens aan trap treden bevestigt waar door je een mooie verlichting hebt als je de trap betreed.
Wifi veiligheidvoltooidHoe makkelijk is WEP te kraken, en WPA dan? Is internetbankieren op een draadloos netwerk eigenlijk wel veilig?