User:JTAG

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Gebruiker: JTAG
Gebruiker JTAG.jpg
Naam Danny Bokma (JTAG)
Rol niet-deelnemer
Woonplaats Leeuwarden
Vaardigheden
Deskundig AVR, CNC, CNC-Frezen
, ENC28J60
, Elektronica, Solderen, Stappenmotor

Over Danny:


Projecten

ProjectStatusOmschrijving
ArcadeonderbrokenDe Pacman Arcade kast is dood verklaard, dus we kunnen er een MAME kast van bouwen!
CNC FreesmachineonderbrokenHet bouwen van een freesmachine voor de space, op basis van een oude niet complete CNC bij een hogeschool vandaan. Deze zal model staan en gebruikt worden om een volledig eigen CNC-machine te bouwen.
DeurbelvoltooidEen deurbel voor de space. Draadloos het netwerk op met een UDP broadcast en een varieteit aan ontvangers / detectiehardware (zoemer, Lightbox en een Gnome desktop applicatie)
KnipperLedPrintvoltooidDe Knipperledprint
KoeLichtvoltooidEen aantal (2-3) lampen schakelen om een kunstproject van Shannon te belichten.
LedwallideeHet idee is om een led wall te bouwen welke we in gebouwen achter de ramen kunnen hangen zodat we elk raam als een rgb pixel kunnen aansturen.
MoodlightvoltooidZelfgemaakt moodlight
SpacetourideeHet idee ontstaan om met het VW busje van Pieter in de vakantie in een week zoveel mogelijk Nederlandse hackerspaces te bezoeken.
Track And TraceonderbrokenEen visualisatie voor het track and trace systeem wat is ingebouwd in twee wat oudere auto's. De twee auto's gaan meedoen in een rally van Cambridge naar Edinburgh van vrijdag 20 tot zondag 22 April.
TwitterboomvoltooidEen interactieve, verlichte en Twittergestuurde kerstboom die eind 2011 te zien was in de Bibliotheek Leeuwarden. Hieruit voortgekomen is een deel van de verlichting in de space, bestuurd door Lightbox.