HITB2013

From Frack - Hackerspace Friesland
Jump to navigationJump to search
Icoon waarschuwing geel.svg Je kijkt naar een activiteit die in het verleden heeft plaatsgevonden
Congres: HITB 2013
Datum 10 april 2013 om 8:00
Einddatum 11 april 2013
Contactpersoon Will-Do
Locatie Amsterdam
Loading map...
Website http://conference.hitb.org/
ActiviteitenoverzichtActiviteit toevoegen

Hack in the Box is een evenement waarbij de corporate security mensen van allerlei grote bedrijven (denk facebook, etc) bij elkaar komen om hacks te bespreken. Er worden lezingen en workshops gehouden en er is een hackerspace village. Ook zijn er challenges waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Conferentie

Er zijn, net als vorig jaar, vanuit Frack twee kaarten beschikbaar voor mensen die de workshops en talks zouden willen volgen. Stuur een mailtje naar bestuur@ als je graag zou gaan (of general@ om het te bespreken met de rest)


Hackerspace challenge

Jildou Achter de Bar.jpg Will-Do
Jildou Achter de Bar.jpgJildou Gerritsma (Will-Do) Rol: deelnemer, persvoorlichter, alg. bestuurslid Deskundig met: Design, GnuCash, Knutselen, Open Data Werkt aan: Geen projecten :(

en Amran organiseren de challenge van dit jaar, en het doel is vooraf gepubliceerd op de techinc wiki. Het doel:

"A system that allows hackerspaces to communicate information to each other, with the end point being either 'offline' (think, a map) or 'online' (traditional website). The hope is that the underlying system can also be used as an information system at OHM2013"

(meer info op de techinc wiki zelf)

Communicatie kan natuurlijk op veel manieren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de open/dicht statussen van spaces neergezet worden op een kaart van .nl/.be. Het kan ook betekenen dat bepaalde social media messages gebruikt worden. Iedereen staat vrij om zijn eigen invulling aan het doel te geven.


Ook mensen die niet fysiek aanwezig zijn bij HITB mogen meehelpen, wel moeten er mensen op HITB zijn om de deelnemende space te vertegenwoordigen.

Hackerspace village

Als Frack is er de mogelijkheid om leuke projecten te demonstreren en zo in contact te komen met andere hackerspaces, en ook de professionals die bij deze conferentie aanwezig zijn. Welke projecten zouden wij willen showcasen?

  • ...


Deelnemers

Wie gaat er vanuit Frack naar HITB?

  • Will-Do